U subotu 1. septembra organizujemo druzenje na Dunavu.
Tacno mesto jos nije poznato, za to cemo se jos dogovoriti (Novi Sad ili okolina, Sr.Karlovci, Sangaj, Futog jos uvek biramo pravo mesto), a sve jos zavisi i od vremenskih prilika...
Ukoliko niste nista isplanirali za subotu javite se pa da se druzimo.
U planu je rostilj, pecanje, ispijanje piva, mozda kampovanje, kupanje... pa se za sve ove discipline pripremite materijalno a i finansijski tj mentalno na vreme ukoliko zelite da ucestvujete...
U drugom slucaju ukoliko ne bude lepo vreme oticemo u neku čardu na Dunavu...
Blagovremeno cemo jos javiti kako stoje stvari u vezi okupljanja, za sada je samo dobro poznat datum.
Vidimo se...
Odrediste ce najverovatnije biti Dunav kod Sangaja (pre ulaska u Novi Sad, pre Avia benzinske pumpe na semaforu se skrece levo, prolazi se pored rafinerije, tu nailazite na ovaj putokaz...
...prodje se kroz Sangaj izadje se na nasip pored Dunava koji vodi prema Kovilju... Ispod ovih cevi morate proci, iza njih se nalazi nasip koji ide uz Dunav...
Detaljnije za one koji ce malo da okasne na okupljanje info ce dobiti preko telefona ili ako neko moze da okaci neki putokaz).
A za one koji su sa nama od ranog jutra, recimo u 9:00 - 9:15h cemo se naci negde u NS-u i odatle krenuti svi zajedno, da se ne bi pogubili...
Posto se uglavnom svi koji su se najavili vec dobro poznaju sa predhodnih druzenja i imate razmenjene brojeve telefona ne verujem da ce biti nekih problema.
Ljudi se ne moraju dopisivati na spisak, dovoljno je poslati PP (Edisonu, Veriu, Zosu ili meni) ili nazvati na mob, cisto da znamo koliko ce odprilike ljudi doci.
Meso i hleb cemo mi uzeti, to ne treba da donosite, a bilo bi dobro da svako sebi ponese pice (pivo, vodu itd), a mi cemo obezbediti jednu vecu posudu za hladjenje... Posto cemo biti tamo ceo dan, ponesite sta sve mislite da je potrebno, neki ce tamo kako stvari stoje i prespavati pa da ne pisem sta onda sve treba da ponesu, pidzamu, cetkicu za zube nesto protiv komaraca... A nemojte da se ustrucavate da ponesete od kuce i nesto da se zasladimo posle svega, neki domaci pekmez od sljiva ili strudlu sa makom npr
Fokusna tacka novosadskog druzenja. Nas drugar Veriu koji je ceo dan proveo pored rostilja ne bi li nas ugostio kao pravi domacin. Voda otvara apetit, a mi ionako jesni. Nije mu nimalo bilo lako, ali bio je i vise nego na visini zadatka. Krilca su bila posebno ukusna.
Naravno, i ostatak novosadske ekipe se potrudio gostoprimstvom, da nam i ovo druzenje ostane u izuzetno lepom secanju. Hvala Vam na svemu.
Delim Jecino misljenje o gostoprimstvu i srdacnosti NS-ekipe, ali i ostale MBA-ekipe i neakvarista!
Drago mi je da sam vas sve upoznao.
Hvala vam svima na ugodnom druzenju!
Opaaa vidim bilo je ovde i razgaćivanja Lepo bogme, lepo... Ja danas doao sa odmora, jbg nadam se da ću imati prilike i ja da se razgaćim uz hladno pivo..