Evo jos par slika usput, od veceras...
Inace zeznuo sam se sto sam povadio marsileu iz prednjeg plana i stavio glossu, raste ona, ali ne raste lepo, nego sve nesto u visinu, trazi jace svetlo od ovih PL lampi...
Al' eto, sta je tu je, prednji plan mi je zato krezav
Hteo sam da uradim i zavrsnu, ali dzaba kad mi prednji plan nije zavrsen. Mada bio sam i lenj.
Jovan je napisao:
Jesu li i vase mikrorazbore ovako plasljive i gadljive na serinu spirulinu.
Kakvi crno plasljive. Preksinoc sam svojim ocima gledao kako mikrorazbora amano shrimpu duplo vecem od nje (oni XXXL) vadi jaja iz dupeta.... Doduse mozda je bila i ljuta jer je u isto vreme drugi amano shrimp odmah pored klopao sveze ostatke mikrorazbore. Mora da je bila ljuta na ovog drugog sto joj je pojeo partnera, pa mu se svetila tako sto mu je unistavala potomstvo jos u utrobi....
Priroda je cudo...
Naknadni edit:
Inace akvarijum ti izgleda mnogo ubavo i sto rece Krcko ova rasveta daje savrsene boje. Ipak necu ti ga turam u galeriju sa pozadinom od venecijanera...
Potrudi se malo za zavrsnu... Edited by biobiofizicar on 23.02.2012 00:39
Uradio sam blago preuredjivanje. Podlogu nisam dirao a biljke sam malo razmestio i ubacio sam par Seiryu Stone-a koja sam dobio na slepo (nisam ih ja birkao). Kako vam se cini? Moje neko misljenje je da je akvarijum znatno dobio na dubini. Vidim na slikmaa da se ova glossa u prednjem planu bas i ne uklapa, mozda bi bilo bolje da je taj deo bez icega, samo pesak.