Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
· juwel rio 240 [346]
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Garden of Life
Jovan
Jesu li i vase mikrorazbore ovako plasljive i gadljive na serinu spirulinu. GrinGrin Cool

Veliko izvinjenje za los snimak

YouTube Video

Jovan
Evo jos par slika usput, od veceras...
Inace zeznuo sam se sto sam povadio marsileu iz prednjeg plana i stavio glossu, raste ona, ali ne raste lepo, nego sve nesto u visinu, trazi jace svetlo od ovih PL lampi...
Al' eto, sta je tu je, prednji plan mi je zato krezav Through wall

Hteo sam da uradim i zavrsnu, ali dzaba kad mi prednji plan nije zavrsen. Mada bio sam i lenj. Cool
Jovan attached the following image:
1_374.jpg

Jovan
feeding frenzy
2_274.jpg

Jovan
...
3_208.jpg

Jovan
Na ovoj slici se zapravo vidi kako izgleda akvarijum iz daljine, kada se udje u sobu
4_136.jpg

krcko
Ba lep utisak ostavlja ova poslednja fotka Thumb up. Reci mi, ovo su dve overtank rasvete po 11W PLč
Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jovan
Hvala gosn Krcko!
Jesu, to su neki kinezi, Sobo cini mi se, PL 11W svaka.

krcko
Originalne lampeč Nisi ih menjaoč Lepe su boje kada se posmatraju fotke. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jovan
Nisam ih menjao. Bele su skroz. Pokusavao sam da nadjem silvaniju ili osram , ali su sve zute, 4000K.

Ovi originalni kinezi su beli, 6500K , imaju oznaku 865, ako je verovati kinezima da je u pitanju CRI > 80

biobiofizicar
Jovan je napisao:
Jesu li i vase mikrorazbore ovako plasljive i gadljive na serinu spirulinu. GrinGrin Cool

Kakvi crno plasljive. Preksinoc sam svojim ocima gledao kako mikrorazbora amano shrimpu duplo vecem od nje (oni XXXL) vadi jaja iz dupeta....Grin Doduse mozda je bila i ljuta jer je u isto vreme drugi amano shrimp odmah pored klopao sveze ostatke mikrorazbore. Mora da je bila ljuta na ovog drugog sto joj je pojeo partnera, pa mu se svetila tako sto mu je unistavala potomstvo jos u utrobi.... Shock
Priroda je cudo...Wink

Naknadni edit:
Inace akvarijum ti izgleda mnogo ubavo i sto rece Krcko ova rasveta daje savrsene boje. Ipak necu ti ga turam u galeriju sa pozadinom od venecijanera... Grin
Potrudi se malo za zavrsnu... Wink Beer
Edited by biobiofizicar on 23.02.2012 00:39

Jovan
Uradio sam blago preuredjivanje. Podlogu nisam dirao a biljke sam malo razmestio i ubacio sam par Seiryu Stone-a koja sam dobio na slepo (nisam ih ja birkao). Kako vam se cini? Moje neko misljenje je da je akvarijum znatno dobio na dubini. Vidim na slikmaa da se ova glossa u prednjem planu bas i ne uklapa, mozda bi bilo bolje da je taj deo bez icega, samo pesak. I don't know

Beer
Jovan attached the following images:
dsc02508_medium.jpg dsc02504_medium.jpg dsc02490_medium.jpg dsc02484_medium.jpg

deanjmi
Meni ovo izgleda fenomenalno pa i ta gloso a tek blyxa,kao da ima akvarijum jedno 100 l,pozdrav i svaka cast

biobiofizicar
Kamenje ekstra leglo, glossa izgleda malo prekrupno, probaj elatine,....

Jovan
deanjmi wrote:

Meni ovo izgleda fenomenalno pa i ta gloso a tek blyxa,kao da ima akvarijum jedno 100 l,pozdrav i svaka cast

Hvala Deki, trudimo se Shock

biobiofizicar wrote:

Kamenje ekstra leglo, glossa izgleda malo prekrupno, probaj elatine,....

Ima tu malo i elatine ali jednostavno stagnira ili se jako sporo razvija... zanimljivo je da lepo izgleda i ne propada, ali zato i ne mrda bas. Frown

Mozda je trebalo da cackam podlogu i osvezavam ali stvarno me mrzelo da to radim samo zbog elatine, kad sve ostalo raste kao zmaj.

Mozda bih trebao da probam sa HC, nikada ga nisam imao u obliku tepiha, pa je mozda vreme Grin
Ako neko ima nesto HC-a neka javi I don't know

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com